Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)Poschodové postele sú riešením a teda skrine až po strop. To je proste najlepšie.
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)hej hej je to sposob, ako si zabezpecit co najviac ulozneho priestoru co s najmensim zasahom do zastavanej plochy
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)v niektorých priestoroch to proste inak nejde, no toto sú podľa mňa veľmi vydarené vizualizácie
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)ono treba riesit tieto male izby skor do vysky, ze nech sa vyuzije ten priestor naplno
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)Áno, my sme už aj do domu plánovali, že aj skrine po strop, nech teda je miesta a dosť úložného priestoru
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)a to je tak najlepsie. nech ma proste vsetko svoje miesto a nie je to len niekde na kope pohadzane
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)minimalizmus, to by malo v detskych izbach vladnut
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)Hlavne co sa hraciek a zbytocnosti tyka
![]()
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)myslim, ze nie len v detskych izbach. minimalizums sa mi pozdava tak celkovo. jednoduche, bez zbytocnosti, len potrebne veci.
Re: Malé detské izby (inšpirácie a nápady)Hlavne veľa úložného priestoru a využiť ozaj celú výšku priestoru...
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|