Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Re: obklad z plávajúcej podlahya keby sa na to vymyslela nejaka konstrukcia?
Re: obklad z plávajúcej podlahyTak ta je podla mna isto potrebna. Mozno nieco take ako pri sadrokartone
Re: obklad z plávajúcej podlahyTou konštrukciou by sa to všetko podľa mňa zbytočne predražilo.
Re: obklad z plávajúcej podlahyA tak hej, ale o moc nie a osobne by som tiez skor zvolil nejaku konstrukciu, ako to priamo lepit na stenu
Re: obklad z plávajúcej podlahyci uz tu podlahu nalepis na stenu, alebo k tej stene prisrobujes konstrukciu, tak ci tak ak zmenis na to nazor a budes to chciet dat dole, budes musiet stenu vyspravit, tak je to asi aj jedno
Re: obklad z plávajúcej podlahykopa roboty a podľa mňa zbytočnej, niekedy proste zbytočne si veci komplikujeme
![]()
Re: obklad z plávajúcej podlahyako mne to ako zbytocna robota nepride. uz ked nieco mam robit, tak proste nech to je spravene poriadne
Re: obklad z plávajúcej podlahynaaa si môj človek
![]()
Re: obklad z plávajúcej podlahypresne tak by to malo byť. keď už niečo tak poriadne
Re: obklad z plávajúcej podlahys akými podlahami máte skúsenosti na stenu?
Späť na u.) Interiér, dizajn, zariadenie stavby Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia |
|