Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 27
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Kostol Santa Maria Goretti, Talianskopreco podla mna je to dokonalo zladene a posobi to fakt tak cisto a jemno. za mna proste palce hore. krasna stavba
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoMne sa paci, ak sa modrena architektura prenasa aj do takych to stavieb
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoTo mas pravdu, ako nebranil by som sa tomu, ak by sa taketo umenie prenieslo aj k nam
Re: Kostol Santa Maria Goretti, Talianskokedze do kostala nechodim, v podstate sa nan pozriem len z vonka
Re: Kostol Santa Maria Goretti, Talianskotak ako ani ja, no ak by sme tu mali takyto nejaky, tak minimalne by som sa isla aspon pozriet dnu
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoVelmi pekne to vyzera. Ako vonkajsok ma po pravde ani nejak neohuril, ale ten interier, tak ten je teda paradny
Re: Kostol Santa Maria Goretti, Talianskomne sa hlavne lubi, ze to vyzera uplne inak ako 90% takychto stavieb
Príspevkov: 27
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Späť na Stavba - Projekty, nápady Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|