Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 27
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Kostol Santa Maria Goretti, Talianskono moderné to je ale keď už kostol tak asi tradičný
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoA tak podla mna zas nemoze byt vsetko na jedno kopyto. Aj takato stavba si podla mna najde svojich nadsencov
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoJasne, ze hej. Ako vizual isto zaujme a to bol podla mna aj ciel
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoNo neviem, toto ma práve neohúrilo. Pre Taliansko mi to ani nepasuje.
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoZa mna nie. Kostol ma podla mna inak vyzerat.
Re: Kostol Santa Maria Goretti, Talianskoa mne sa to praveze paci. preco by aj kostoly nemohli takto moderne vyzerat? vsak zijeme v takej dobe, tak preco tomu aj toto neprisposobit?
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoZvláštna stavba ale zaujímavá
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoOslovi to podla mna na prvy pohlad a to ako je vyriesene podsvietenie toho kriza vyzera tiez dobre.
Re: Kostol Santa Maria Goretti, Talianskona prvy pohlad by som tazko povedal, ze sa jedna o kostol
Re: Kostol Santa Maria Goretti, TalianskoNo tak to veru nie si sám. Ja síce mám rada modernú architektúru, ale pri kostoloch by som bola tak nejak opatrnejšia
Príspevkov: 27
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Späť na Stavba - Projekty, nápady Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|