Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 34
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieje to podla vkusu, ale ako niektore tie vizualizacie vyzeraju celkom lakavo
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieveru tak, niektore su fakt krasne
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieako krasne su, no aj tak by som taku asi nechcela
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpiráciemne sa to nahodou paci a nevadilo by ani keby som nemal moc priestoru nad hlavou
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieNeviem no, nevyzerá to zle, len keby takú mám veru veľa času by prešlo, kým by som si na také niečo zvykol
![]()
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácietiez si myslim, ze je to pekne ale aj tak by som si len tak taku neurobil, len ak by sa teda inak nedalo
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácietak to je aj o zvyku. keby nebolo inej moznosti, pockajte, ako rychlo by ste si aj na takuto kupelku zvykli. vsak funkcna je, je tam vsetko potrebne vybavenie, takze podla mna nie je o com.
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieje to skôr len o vkuse. ako píšeš, najhlavnejšie je, že plní účel a je v nej teda všetko, čo má byť
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieMáte niekto v podkrovnej kúpeľni sprchový kút? Ako ste dvere na ňom riešili??
Re: Podkrovná kúpeľňa - inšpirácieTak teraz už máš možnosť navrhnutia sprchového kútu na mieru, takže už tak nejak nič nie je problém
![]()
Príspevkov: 34
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|