Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
obklad z plávajúcej podlahyviete mi poradiť, na aký podklad upevniť niečo takéto? Je to z plávajúcej podlahy a chcel by som ju dať na jednu stenu do obývačky a možno aj chodby. treba nejakú konštrukciu alebo?
Re: obklad z plávajúcej podlahyTo veru pekne vyzerá. Ja by som tak lajcky povedala, že by bolo asi dobré, ak by sa plávačka našróbovala na nejakú konštrukciu. Lepiť by som ju asi nelepila, neviem.
Re: obklad z plávajúcej podlahyIsto by som ju priamo na stenu lelepil. Možno dať na osb dosku alebo na podobnú hliníkovú konštrukciu ako keď sa robí strop zo sadrokartónu.
Re: obklad z plávajúcej podlahyTo vyzera dost zaujimavo ale osobne by som sa bal, ze sa to zacne oduvat..
Pre ľudí pevného predsavzatia a vytrvalosti niet nemožnosti.
Re: obklad z plávajúcej podlahy
preco by sa to malo zacat oduvat?
Re: obklad z plávajúcej podlahyna stenu to len pripevnit, ci myslis, ze tam treba nieco specialne pod to davat?
V záhrade si najviac oddýchnem.
Re: obklad z plávajúcej podlahyNormálne by som povedal, že ako pod klasický obklad to treba prispôsobiť
Re: obklad z plávajúcej podlahyisto netreba nič. načo by ste tam chceli dávať penu pod podlahy?
Záhrada je odrazom majiteľa domu.
Re: obklad z plávajúcej podlahyAsi sa na to pozerajú z pohľadu, keď sa kladie podlaha, čo je potrebné
Záhrada sa vám odvďačí keď sa budete o ňu starať.
Re: obklad z plávajúcej podlahykrasne to je a napriek tomu jednoducheš. som zvedava, kolki to teraz budu mat doma:)
Späť na u.) Interiér, dizajn, zariadenie stavby Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia |
|