Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 35
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Akú podlahu?Tak podlahu treba vyberať podľa toho, kde sa ide dávať a taktiež akú má mať živostnosť a iné ostatné aspekty. Nie?
Príroda nie je chrám, ale dielňa a človek je v nej robotníkom
Re: Akú podlahu?aj laminatiek je teraz uz viac druhov a povedala by som, ze tiez presli istsym vyvojom, takze kvalita je isto lepsia ako kedysi
Re: Akú podlahu?ale s tými to aj tak stále nie je výhra nejaká valnáí
Re: Akú podlahu?aj laminatka vie celkom dost vydrzat, len je treba pocitat s tym, ze nebude stat 4€ za meter
Re: Akú podlahu?podlahu treba vyberat zodpovedne. netreba ju odflaknut a ani kupit najlacnejsiu lebo sa vam to potom vypomsti
Re: Akú podlahu?Určite vinyl. Parkety strašne začnú vŕzgať. Aj keď niekto tvrdí že je to super. Aj ja som kedysi taká bola. Ale odkedy som mala malé deti a parkety stále iba praskali tak tá nostalgia ma úplne prešla a parkety už nechcem ani vidieť.
Re: Akú podlahu?
Mňa by zaujímalo, či je pravda, že sa človek cíti ako keby chodil po obyč pvc? Máš klik alebo nalepovací?
Re: Akú podlahu?Mám nalepovaciu. Parkety sme vyhodili. Pod parketami bolo veľa bordelu a škvára, ktorá sa kedysi používala na zateplovanie. Teraz sme tam dali sklenenú vatu a nato OSB dosku, potom vinyl. Je to v zime teplejšie ako plávačka
Re: Akú podlahu?ale tie parkety sú krajšie...
Re: Akú podlahu?parkety maju nieco do seba, len ta renovacia to je taka facka cenova, ze dovidenia, aspon teda pre kamarata bola ked sa do bytu stahoval, cca tolko ho to vyslo jak nova podlaha
Príspevkov: 35
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Späť na u.) Interiér, dizajn, zariadenie stavby Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia |
|