Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Moderátor: spravy-az
Príspevkov: 19
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: 10 najvyšších budov sveta, ktoré sú momentálne vo výstavbeasi by som z toho nemal dobry pocit existovat v takej vyske.
Re: 10 najvyšších budov sveta, ktoré sú momentálne vo výstavbetiez si neviem predstavit tam byvat, heh hlavne ak odide vytah
Re: 10 najvyšších budov sveta, ktoré sú momentálne vo výstavbeNooo tak to sa pri takých budovách nesmie podľa mňa stávať a resp. asi tam nemajú len jeden výťah
Re: 10 najvyšších budov sveta, ktoré sú momentálne vo výstavbepresne vystihnute. isto ich tam maju viacej a tak isto tam bude asi aj omnoho lepsie fungovat nejaky ten servis a udrzba okolo nich
Re: 10 najvyšších budov sveta, ktoré sú momentálne vo výstavbeno tak to je samozrejme. priu takych vyskach si proste nemozu dovoli, aby vytahy nefungovali
Re: 10 najvyšších budov sveta, ktoré sú momentálne vo výstavbeTak taketo nieco postavit, to chcelu aj velku davku odvahy, osobne by som nemohol byt ziadny takyto ,,stavebnik"
![]()
Re: 10 najvyšších budov sveta, ktoré sú momentálne vo výstavbetak preco odvahu, su projektanti, ktori sa venuju len takymto vyskovym budovam a kedz uz vies ako co, tak podla mna to beru uz ako taku normalku
Re: 10 najvyšších budov sveta, ktoré sú momentálne vo výstavbeMne stacilo raz, ked sme boli v takomto mrakodrape a nechcela by som tam napriklad byvat ani keby to bolo zadarmo. Taketo vysky mi nerobia dobre
Re: 10 najvyšších budov sveta, ktoré sú momentálne vo výstavbeTiez nie som z tych, co by si nejak extremne sli taketo vysky. Pre mna mrakodrap, je nieco take, ako houseboat. Proste nemyslitelne heh
Príspevkov: 19
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|