Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Moderátor: spravy-az
Príspevkov: 21
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Vizualizácia domu na Islandetak je to take divoke, no zas podla fotiek skvelo stavba zapadla do prostredia okolo. za mna rozhodne zaujimavy projekt, ktory stoji za povsimnutie si
Re: Vizualizácia domu na Islandemoc krasne. ako ja by som tam kludne vedela nejaky ten cas stravit
Re: Vizualizácia domu na Islandezaujimave. no tu asi plati, cim viac penazi, tak tym viac moznosti
Re: Vizualizácia domu na Islandehned by som isiel, strasne ma to na ten island laka a do takehoto domu detto
![]()
Re: Vizualizácia domu na IslandeHmmm tam musi byt ozaj krasne prostredie a priroda. Aj ked tam asi moc teplo nie je, ta priroda aspon teda podla obrazkov a filmov co som videla, je tam neskutocne krasna
Re: Vizualizácia domu na IslandeNo tak to veru hej, mal som raz moznost sa tam ocitnut a tak zelenu krajinu som veru este nevidel. Sice pocasie take strohejsie, no bol to velky zazitok
Re: Vizualizácia domu na Islandefakt, a bol si tam len ako na dovolenke alebo?
Re: Vizualizácia domu na IslandeTak toto je teda extrem. Ako zatial je to asi len vizualizacia, no isto by som to chcela vidiet aj nazivo. Ak je to v takom prostredi ako na obrazkoch, tak sa to tam aj celkom hodi
Re: Vizualizácia domu na Islandenooo tak to teda hej. a tak aj taka ta inakost je v niektorych pripadoch fajn a toto je podla mna jeden z nich. vyzera to viac nez paradne
Re: Vizualizácia domu na IslandeVyzerá to super
Príspevkov: 21
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|