Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 16
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Okná od InconTiež sme s Inconom spokojný máme ale Incon premium. Je tomu necelý rok čo nám okná urobili ale zatiaľ problém nebol. Cena bola možno o niečo vyššia ako u ostatných čo sme pozerali ale za kvalitu som teda ochotný niečo viac zaplatiť. Tak verím že sa nesklamem.
Re: Okná od InconTak to je dobre, nám ich už robili minulý týždeň. Som rada že to máme z krku, teraz môžeme zase šetriť na niečo iné:-)
Re: Okná od Inconnesklames neboj. tiez ich mame a doteraz si myslim, ze lepsie sme si vybrat nemohli
Re: Okná od Incon
Tak to som rada, zatiaľ sme spokojní:-)
Re: Okná od InconJe to fajn firma. Robila nám okná na dvojposchodový dom. Je pravda, že sme si dávali urobiť viacero ponúk u viacero firiem aby sme mohli porovnať. Myslím že okná stáli asi narovnako s ešte s jednou firmou ale kôli rýchlej komunikácii nám vyhovel nakoniec Incon, takže sme išli do nich.
Re: Okná od InconMy mame na dome tiez okna od nich. Jednak to bola najlepsia ponuka v ramci ostatnych a tak isto aj termin dodania, nam proste pasoval. Ani po case nenachadzam nejak chyby
Príspevkov: 16
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Späť na Reklama, prezentácia, produkt info Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|