Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 16
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Okná od InconAhoj máte niekto okná od Inconu? A aké sú vaše skúsenosti? Máme kúpený starší dom pri Bratislave a chceme ho kompletne porobiť,hlavne okná no a zateplenie a fasádu. Našťastie strecha je novšia tak tá ostáva. Proste chceme drevené okná a u nich mám to vyšlo asi najlepšie čo sa týka funkcií a ceny. Ale zatiaľ nepoznáme nikoho kto ich okná má tak budem rada za dáke info alebo aj rady.
Re: Okná od InconJa ich mám na byte, sú sice plastové, ale som spokojný. Mám ich asi 3 roky a dačo.
Re: Okná od Inconje to v pohode značka, známy tiež na byt dával a problémy nemá aspoň čo viem
![]()
Re: Okná od InconDrevene okna od tejto znacky neviem..Su podla mna lepsie a kvalitnejsie varianty..
„Čím viac sa človek usiluje o istoty a bezpečie, tým viac sa vzdáva kontroly nad svojim životom.“
Re: Okná od InconNemyslím že by drevené mali byť horšie. Na druhej strane ich okná majú profili a aj kovanie robené v Nemecku čo si myslím že nie je špatné. Ale určite každý nech vyberá čo mu vyhovuje viac.
Re: Okná od InconNemyslím si, že v dnešnej dobe je už medzi plastovanými oknami taký rozdiel, ako to bolo kedysi. Zhruba je to asi jedno, pre ktorú značku sa človek rozhodne by som povedal.
Re: Okná od Incon
Veď práve tie profili sa nám pozdávajú tak by sme ich chceli. Cena je sice tiež dobrá ale zase v porovnaní s inými skoro rovnaká. Dali sme si zatiaľ urobiť dve ponuky takže riešime ktorá je lepšia.
A aké chcete? Ja mám tie plastové Luxury.
Re: Okná od InconMy sme si menili u nich okná pred asi troma rokmi. Asi je pravda, že teraz sú tie plastové okná viacmenej všade podobné ale viem, že u niektorých firiem nás odradilo dlhé čakanie na ponuky, takže tu čo si pamätám tak to išlo všetko rýchlo a už sme viac potom nevymýšľali. A veru ani neľutujeme, čo ich máme asi len na začiatku sme mali nejaký menší problém s jednýnm oknom ale to vyriešili ihneď. Odvtedy kľud.
Máme vybrané Natura 78, pôvodne sme veru tiež zvažovali tie Luxury ale chceli sme s tou fóliou že by vyzerali ako drevené ale nakoniec sme sa zhodli s mužom že by bolo lepšie drevo na ten dom.
Príspevkov: 16
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Späť na Reklama, prezentácia, produkt info Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|