Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 23
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)Taketo vizualizacie su fajn..Kiezby viacere take boli k nahliadnutiu..
„Čím viac sa človek usiluje o istoty a bezpečie, tým viac sa vzdáva kontroly nad svojim životom.“
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)zeee. clovek nema kolko krat moznost sa len tak niekam takto vybrat a taketo virtualne prehliadky, by boli podla mna fajn a mnoho ludi by ich asi aj vyuzivalo
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)aspoň takto máme o tom predstavu, keď reálne to nie je možné
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)Tak je to super, clovek si vie takto dopredu pozriet ako to tam vyzera a ak ho to zaujme, tak sa tam moze aj realne vybrat
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)mne sa paci co teraz vymysleli tie priesvitne tabule s tym ako hrady vyzerali, ked sa pred ne postavite v tom spravnom uhle. je to fajn kedze vacsina hradov sa uz pomaly neda ani zachranit.
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)je to super suhlasim, len presne je skoda ze kolko je na Slovensku takych spustosenych hradov, ze ako fakt malo je normalnych ze clovek ma aj radost z toho ze tam bol. napriklad taka Korlatka, to je katastrofa.
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)Keby sa to dalo do reality preniest, by to bolo skvele
![]()
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)My sme tam boli minuly rok pozriet, i ked vela sme nevideli, lebo sa tam pracovalo a daval sa do poriadku, za co akoze klobuk dole, pre takuto zachranu
![]()
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)ono na vacsine takychto miest vela nevidis, no aj tak taketo vylety stoja za to. prostredie je zakazdym krasne a co to tam clovek aj zo stavby najde. ja mam radsej zrucaniny ako tie zachovale hrady a zamky
Re: Hrad Revište - vráťte sa s nami do 17.storočia :)To je pravda. NA tomto mieste sme boli uz vela krat a nemala som zatial pocit, ze by sme to mali na 100% okukane. Rada sa tam zakazdym vratim
Príspevkov: 23
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|