Stavba od A po ZVaša stavba v detailoch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Príspevkov: 20
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Top architektúra v 2021nooo to neviem, ale mal skvelý cit pre dizajn
Re: Top architektúra v 2021odpadol by som, keby mam byvat tak vysoko
![]()
Re: Top architektúra v 2021klobúk dole pred niektorými architektami lebo to sú vážne vizionári a umelci
![]()
Re: Top architektúra v 2021Na takéto niečo podľa mňa musí mať fakt človek dar od narodenia. Toto sa nedá naučiť
Re: Top architektúra v 2021noo to máš pravdu
Re: Top architektúra v 2021akože je to zaujímavé si také niečo pozrieť ale pre mňa je to tak všetko
![]()
Re: Top architektúra v 2021To o mnohých som ani len netušil, to keď sa človek tomu nevenuje, tak nemá šancu niektoré veci vidieť
Re: Top architektúra v 2021Neviem ako vy, no ja mám rada takéto relácie napríklad, kde sa predstavujú rôzne zaujímavé budovy a architektonické skvosty. Býva to celkom zaujímavé, hlavne ten proces výstavby
Re: Top architektúra v 2021fakt taketo nieco obdivujem, jednak ze to niekto dokaze navrhnut, ze ma taku predstavivost a ze sa to da aj niekde postavit.
Re: Top architektúra v 2021Hmm tak navrhnut ani nie je taky problem ako to to dokazat zhmotnit. No niekdtore stavby su fakt okuzlujuce
Príspevkov: 20
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je on-lineUžívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
|